30 elokuuta 2010

♥ Our new home ♥

Tämmösiä on lähetelty viime päivät. (:
Eilen leivoin hellulle persikkarahkakakkua muuton kunniaksi. :) Ohjeen löydät täältä.
Tänään käytiin mässäämässä RAXissa. Söin viis palaa pizzaa ja vähän nachoja, olin ihan sairaan täynnä. Hellu söi ainakin 12 palaa, phuih! :) Lisäksi syötiin mm. sipulirenkaita ja ite söin ainaki kolme ruokalusikallista murskattua valkosipulia pizzojen kanssa.
Kylppärissä on kivoissa purkeissa vanulappuja, pumpulia sekä pumpulipuikkoja.
Sain tänään laitettua suihkuverhon sekä naulakot paikoilleen. Naulakoissa on pyyhkeiden lisäksi pesupallo sekä jalkaraspi.
Meikit on hyvässä säilytyksessä lasihyllyn päällä. Lilassa laatikossa on kaikkea tärkeää sälää (tekoripset, pääpangat jne.) ja mustassa laatikossa on kaikki tukkahärpäkkeet (hiuslakat, muotovaahdot, suoristusrauta, kiharrusrauta jne).
Tässä se on! Minun vaatehuone!
Se on maailman ihanin. Vasemmalla roikkuu koruja sekä muutama laukku. Suoraan edessä on korkkarihylly sekä tennarit ja ballerinat on oikealla ovenpielessä mustassa telineessä. Ylähyllyillä on koristeita sekä lasimaljakoissa kaulakoruja. Ylähyllyillä on säilössä myös lämpörullat, rullat, korvakorut, käsikorut, kynsilakat sekä loput kaulakorut.

Tämmöset kultaiset helmet koristaa ovenpieliä. Alunperin tämä on joulukoriste.
Nyt tämä olohuone näyttää vähän karulta, koska kaikki huonekalut ei ole paikoillaan. Tuosta nurkasta puuttuu lipasto, jonka päälle tulee akvaario. Kun ne saadaan roudattua tänne, niin tuoli ja kitara liikkuvat oikealle, tuohon lehtikorin (jota näkyy vähäsen) viereen. Seinähyllyissä on kaikki minun cd-levyt ja muutama kasvi ja kynttilöitä. Kuvasta on jääny pois televisio, joka on tuossa oikealla.
Television nurkasta näkyy vähän kuvan vasemmassa reunassa. Valkoiset verhot ovat Ikeasta (99 kr) ja ikkunasta näkee parvekkeelle. Otin kuvia vain paikoista, joissa ei loju työkaluja/ikeapusseja/ylimäärästä tavaraa/ roskia. Sen vuoksi siis makuuhuone ja suurin osa olohuonetta on kokonaan kuvaamatta.. (;
Tässä on vähän kuvaa keittiöstä. Iinekselläki on oma pikkukeittiö jakkaran vieressä. Isossa lasikulhossa on sipuleita ja punasipuleita, valkosipulit löytyvät pienemmästä kulhosta. Mikron päällä on pannunalusia ja servettiteline.
Tässä on lisää keittiötä. Maustehyllyllä vasemmalta oikealle pasta basilico, wasabi & sesame, (tyhjä), suola, mustapippuri, piripiripippurimylly, grillimauste, curry, oregano ja kuivattuja hedelmiä. Nurkassa lasipurkeissa on spagettia, makaronia, muroja sekä kaurahiutaleita.
Tässä on Tampereen Säästötexistä ostamani teepussirasia. Ollaan hellun kanssa otettu tavaksi juoda heti aamulla ensimmäiseksi teetä, nam!
Jääkaapin oven pistin täyteen magneetteja.
Iines tuli kattomaan ku mamma bloggaa. Tämän postauksen kirjottamiseen meni itseasiassa yli tunti, joten aikaa olikin kattoa. Tämä #*%§* mokkula ei nyt taho toimia ollenkaan. Entisessä asunnossa se toimi, muttakun siirryttiin 500 metriä poispäin, niin eipä toimi enää. Ei ole totta, prkl! Viiden kuvan lataamiseen meni varmaan 20 minsaa, pläh! Vielä pitäis laittaa hylly ja kello seinään, sekä tuoda se akvaario + lipasto Torniosta tänne.. No eiköhän tässä ehi!

2 kommenttia:

Anna kirjoitti...

Vaatehuone, nam! <3

Henni kirjoitti...

Eipä! Se on niin minun lemppari.<3