20 maaliskuuta 2011

Dinner party

Perjantaina olin käymässä ystäväni tykönä ja ku tulin sieltä, niin keksin ajatuksen päivälliskutsuista, jotka järjestäisin sunnuntaina - elikkäs tänään. Kello 18:00 sitten minun kaks ystävää tulivat kyllään ja mukanaan toivat pienen lahjan: kauniin ja sievän ruukkutulppaanin.
Kasvi pääsi heti keittiön sivupöytää koristamaan. Kynttilätki oli sytytettynä, niinku hienoilla päivälliskutsuilla yleensäkkin. ;)
MENU
~
Salaattia
Jäävuorisalaattia, tomaattia, tuorekurkkua, fetajuustoa, aurinkokuivattua tomaattia, punaista paprikaa

~
Spagettia ja jauhelihakastiketta
Jauhelihaa, ruskeaa kastiketta, pippuria, soijakastiketta

/
Spagettia ja kasviskastiketta
Punaista paprikaa, tomaattimurskaa, thai-pakastevihanneksia, vehnäjauhoja, voita, murskattua valkosipulia, valkosipulituorejuustoa, mustapippuria, suolaa, chilimaustetta, punaista paprikaa

Kasvisruokavaihtoehto sen vuoksi, että toinen ystävistäni ei syö jauhelihaa. Ite söin myös tuota kasviskastiketta, joka oli tosi hyvää.

~
Vichyä
~
Voissa paistettua sipulia
~
Juustoraastetta
~
Ketsuppia
~
Maustettua avokadoa
Avokadoa, suolaa, mustapippuria, chilimaustetta, paprikajauhetta

~
Suklaamokkavaahtoa
Kermaa 2dl, liivatelehteä 2 kpl, makeutusta, kananmunaa 2 kpl, vahvaa kahvia 1 dl, leivontakaakaojauhetta 1½ rkl, hyppysellinen mantelirouhetta
~
Kahvia
Kun ruoka oli syöty, oli aika kaivaa esille punkkutonkka ja ruveta vähän maisteleen. Innostuttiin puhumaan ainakin vauvoista, isovanhemmista, omista sukujuurista ja vanhoista lemmikkieläimistä. Oli niin mahtavaa, että heti keskiviikkona on uudet treffit - nimittäin S pitää synttärikahvittelut.
Ps. Arvatkaa kellä on karvanlähtöaika? Niin ja arvatkaa kellä menee vähän hermot sen kanssa?

Ei kommentteja: